Bună (să faci ziua de azi)! 🙂

Zilnic mă minunez observând cum modul de gândire – și alegerile subsecvente – influențează, ba chiar determină viața oamenilor.

Am observat oameni care aleg să se focuseze pe ceea ce nu au, pe nimicurile vieții, pe bârfe mărunte, pe neajunsurile altora. Și ghici ce au în viața lor? Exact acele lucruri la care se gândesc.

Am observat de asemenea oameni care observă mereu ce e mai bun și mai frumos în viață, oameni care știu să aprecieze floarea trandafirului în loc de a se plânge de spinii ascuțiți de pe tulpina lor. Oameni care în orice situație găsesc o parte bună, o învățătură, un motiv de a fi mulțumitori și pozitivi.

Am mai observat și oameni care amestecă cele două tipuri de gândire, aleatoriu, după criterii diverse.

Concluzia care am tras-o, până acum, e că modul în care ne permitem să gândim, e modul în care facem și alegerile – moment cu moment. Iar alegerile ne desenează harta vieții noastre.

Harta vieții noastre ne conduce viața spre eșec sau succes. Spre împlinire sau nemulțumire. Spre cer sau spre adânc.

Tu, cel ce ți-ai luat timp să citești aceste gânduri, cum îți antrenezi mintea să gândească? O lași să-și facă de cap sau ești în controlul ei, direcționând-o spre direcția în care vrei să ajungi?

Nu uita, modul în care gândești, îți desenează harta vieții tale!

Biblia spune: „Acum alege viaţa, ca să trăieşti atât tu, cât şi urmaşii tăi!” – Deuteronomul 30:19

Viața mea, eșec sau succes, e suma alegerilor mele!

Fii pilotul vieții tale, spre scopul lui Dumnezeu pentru tine: VIAȚA!

„Dumnezeiasca Lui putere ne-a dăruit toate lucrurile necesare pentru viaţă şi evlavie, prin cunoaşterea Celui Ce ne-a chemat prin slava şi virtutea Lui.” – 2 Petru 1:3

Succes! 🙂

Viața mea, eșec sau succes – e suma alegerilor mele!
Etichetat pe:                    

Lasă un răspuns